Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11021
Название: | The determination of phenolic compounds in garlic extracts by HPLC GC/MS technique |
Авторы: | Fedosov, A. I. Kyslychenko, A. A. Gudzenko, A. V. Semenchenko, O. M. Kyslychenko, V. S. |
Ключевые слова: | garlic;extracts;luteolin-7-glucoside;apigenin-7-glucoside;rutin;caffeic acid;chlorogenic acid;HPLC GC/MS |
Дата публикации: | 2016 |
Библиографическое описание: | The determination of phenolic compounds in garlic extracts by HPLC GC/MS technique / A. I. Fedosov, A. A. Kyslychenko, A. V. Gudzenko, O. M. Semenchenko // Der Pharma Chemica. - 2016. - № 8(9). - P. 118-124. |
Краткий осмотр (реферат): | Being popular as spices, garlic was used as a treatment agent since ancient times. Its popularity was caused by a wide range of diseases and disorders it could treat. Methanol extracts and methanol extracts after hydrolysis were analyzed by HPLC GC/MS technique. As a result of the research, eight compounds such as luteolin-7-glucoside, luteolin, apifenin-7-glucoside, hyperoside, rutin, caffeic acid, chlorogenic acid and rosmarinic acid were detected in the tested solutions. Luteolin and apigenin–7-glucoside were the only two compounds identified in the studied extract after hydrolysis. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11021 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
DPC-2016-8-9-118-124.pdf | 159,44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.