Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11059
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГуцол, В. В.-
dc.contributor.authorГур'єва, І. Г.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorGutsol, V. V.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorZhuravel, I. O.-
dc.contributor.authorGurieva, I. G.-
dc.contributor.authorГурьева, И. Г.-
dc.date.accessioned2016-12-27T13:15:19Z-
dc.date.available2016-12-27T13:15:19Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГуцол, В. В. Визначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо» / В. В. Гуцол, I. Г. Гур'єва, I. О. Журавель // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 76.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11059-
dc.language.isouken_US
dc.subjectполісахаридиen_US
dc.subjectЛолло Россоen_US
dc.titleВизначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо»en_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гурьева-Журавель7.pdf263,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.