Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12097
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулик, Р. В.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorСтрілець, О. П.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorKulyk, R. V.-
dc.contributor.authorKalyuzhnaya, O. S.-
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.contributor.authorСтрилец, О. П.-
dc.contributor.authorStrilets, O. P.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.contributor.authorСтрельніков, Л. С.-
dc.date.accessioned2017-04-25T07:58:34Z-
dc.date.available2017-04-25T07:58:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКулик, Р. В. Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчування / Р. В. Кулик, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 370.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12097-
dc.language.isouken_US
dc.titleВивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчуванняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
370(1).pdf27,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.