Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБогуцька, О. Є.-
dc.contributor.authorТихонов, О. І.-
dc.contributor.authorБогуцкая, Е. Е.-
dc.contributor.authorТихонов, А. И.-
dc.contributor.authorBogutska, O. Ye.-
dc.contributor.authorTikhonov, O. I.-
dc.date.accessioned2017-09-21T09:15:37Z-
dc.date.available2017-09-21T09:15:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБогуцька, О. Є. Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва / О. Є. Богуцька, О. І. Тихонов // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VI наук.-практ. конф з міжнар. участю, 10-11 лист. 2016 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2016. - С. 275.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538-
dc.description.abstractДієтичні добавки використовуються з метою профілактики і в якості додаткового засобу для лікування різних захворювань. Продукти бджільництва є джерелом біологічно активних сполук природного походження: амінокислот, вуглеводів, жирних кислот, фенольних сполук, мікроелементів, вітамінів та ін. Продукти бджільництва застосовують у натуральному вигляді, на їх основі розробляють лікарські препарати, а також створюють дієтичні добавки.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectдієтичні добавкиen_US
dc.titleБезпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництваen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези Богуцька.pdf419,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.