Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богуцька, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Тихонов, О. І. | - |
dc.contributor.author | Богуцкая, Е. Е. | - |
dc.contributor.author | Тихонов, А. И. | - |
dc.contributor.author | Bogutska, O. Ye. | - |
dc.contributor.author | Tikhonov, O. I. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-21T09:15:37Z | - |
dc.date.available | 2017-09-21T09:15:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Богуцька, О. Є. Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва / О. Є. Богуцька, О. І. Тихонов // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VI наук.-практ. конф з міжнар. участю, 10-11 лист. 2016 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2016. - С. 275. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538 | - |
dc.description.abstract | Дієтичні добавки використовуються з метою профілактики і в якості додаткового засобу для лікування різних захворювань. Продукти бджільництва є джерелом біологічно активних сполук природного походження: амінокислот, вуглеводів, жирних кислот, фенольних сполук, мікроелементів, вітамінів та ін. Продукти бджільництва застосовують у натуральному вигляді, на їх основі розробляють лікарські препарати, а також створюють дієтичні добавки. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | дієтичні добавки | en_US |
dc.title | Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Богуцька.pdf | 419,49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.