Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14116Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Анісімов, В. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Анисимов, В. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Anisimov, V. Yu. | - |
| dc.contributor.author | Гельмбольдт, В. А. | - |
| dc.contributor.author | Гельмбольдт, В. О. | - |
| dc.contributor.author | Gelmboldt, V. O. | - |
| dc.contributor.author | Половко, Н. П. | - |
| dc.contributor.author | Polovko, N. P. | - |
| dc.contributor.author | Стрілець, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Стрелец, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Strilets, O. P. | - |
| dc.date.accessioned | 2017-12-07T13:56:33Z | - |
| dc.date.available | 2017-12-07T13:56:33Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації / В. Ю. Анісімов, В. А. Гельмбольдт, Н. П. Половко, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 10-12. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14116 | - |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.subject | натрій бензоат | en_US |
| dc.subject | натрий бензоат | en_US |
| dc.subject | sodium benzoate | en_US |
| dc.subject | стоматологічний гель | en_US |
| dc.subject | стомактологический гель | en_US |
| dc.subject | dental gel | en_US |
| dc.title | Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 10-12.pdf | 413,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.