Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 9981-9990 из 17380.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Визначення основних показників якості сировини для калини зубчастої, орляку звичайного, гарбуза мускатного та настурції бульбоносноїЕссаліх Бутаіна; Ель Лахлухі Адам; Ель Фашаді Юссеф; Стентані Ахмед; Попик, А. І.
2022Апіфітотерапія та продукти бджільництва – актуальні способи оздоровлення у косметології та дерматологіїЄгоркіна, Д. М.; Король, В. В.
2022Дослідження якісного складу сполук фенольної природи у сировині гордовини звичайноїГнатенко, В. М.; Журавель, І. О.; Процька, В. В.
2022Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарниковогоГасенко, Я. О.; Журавель, І. О.; Процька, В. В.
2022Дослідження гідроксикоричних кислот сировини гірчака земноводногоДідич, Т. В.; Журавель, І. О.; Процька, В. В.
2022Дослідження амінокислотного складу спиртовго екстракту плодів малиниКомісаренко, А. М.; Маслов, А. Ю.
2022Визначення полісахаридів у плодових тілах спарасису кучерявогоКрасноруцька, Д. І.; Журавель, І. О.
2022Визначення вмісту аскорбінової кислоти у плодах бенінказиДейнека, А. С.; Журавель, І. О.
2022Роль харчування при стресових ситуаціях під час війниКороль, В. В.; Рибак, В. А.
2022Nutraceutical potentialities of tunisian argan oil based on its physicochemical properties and fatty acid content as assessed through bayesian network analysesSeniuk, I. V.; El Mehdi Tolbi; Kaddi Kaoutar