Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888
Название: Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарникового
Авторы: Гасенко, Я. О.
Журавель, І. О.
Процька, В. В.
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Гасенко, Я. О. Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарникового / Я. О. Гасенко, І. О. Журавель, В. В. Процька // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 33.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
33.pdf157,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.