Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГасенко, Я. О.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorПроцька, В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-07T14:17:21Z-
dc.date.available2023-01-07T14:17:21Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГасенко, Я. О. Кількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарникового / Я. О. Гасенко, І. О. Журавель, В. В. Процька // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 33.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28888-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleКількісне визначення флавоноїдів у сировині перстачу чагарниковогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
33.pdf157,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.