Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мороз, Ю. В. | - |
| dc.contributor.author | Moroz, Yu. V. | - |
| dc.contributor.author | Стрілець, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Стрелец, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Strilets, O. P. | - |
| dc.contributor.author | Стрельников, Л. С. | - |
| dc.contributor.author | Strelnikov, L. S. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-16T08:34:06Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-16T08:34:06Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Мороз, Ю. В. Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик / Ю. В. Мороз, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Промислова фармація : етапи становлення та майбутнє : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю з дня відкриття спец. "Промислова фармація" в Україні, м. Харків, 29-30 верес. 2017 р. - Х., 2017. - С. 91-92. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376 | - |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.subject | твердий сир | en_US |
| dc.subject | твердый сыр | en_US |
| dc.subject | cheese | en_US |
| dc.title | Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 91-92.pdf | 257,27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.