Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМороз, Ю. В.-
dc.contributor.authorMoroz, Yu. V.-
dc.contributor.authorСтрілець, О. П.-
dc.contributor.authorСтрелец, О. П.-
dc.contributor.authorStrilets, O. P.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.date.accessioned2018-02-16T08:34:06Z-
dc.date.available2018-02-16T08:34:06Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМороз, Ю. В. Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик / Ю. В. Мороз, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Промислова фармація : етапи становлення та майбутнє : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю з дня відкриття спец. "Промислова фармація" в Україні, м. Харків, 29-30 верес. 2017 р. - Х., 2017. - С. 91-92.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376-
dc.language.isouken_US
dc.subjectтвердий сирen_US
dc.subjectтвердый сырen_US
dc.subjectcheeseen_US
dc.titleВивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристикen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
91-92.pdf257,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.