Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мороз, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Moroz, Yu. V. | - |
dc.contributor.author | Стрілець, О. П. | - |
dc.contributor.author | Стрелец, О. П. | - |
dc.contributor.author | Strilets, O. P. | - |
dc.contributor.author | Стрельников, Л. С. | - |
dc.contributor.author | Strelnikov, L. S. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-16T08:34:06Z | - |
dc.date.available | 2018-02-16T08:34:06Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Мороз, Ю. В. Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик / Ю. В. Мороз, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Промислова фармація : етапи становлення та майбутнє : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю з дня відкриття спец. "Промислова фармація" в Україні, м. Харків, 29-30 верес. 2017 р. - Х., 2017. - С. 91-92. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14376 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | твердий сир | en_US |
dc.subject | твердый сыр | en_US |
dc.subject | cheese | en_US |
dc.title | Вивчення технології отримання твердого сиру та дослідження його характеристик | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
91-92.pdf | 257,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.