Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15044
Название: Дослідження якісного складу та кількісного вмісту карбонових кислот у сировині салату посівного сорту "Лолло Россо"
Авторы: Гуцол, В. В.
Gutsol, V. V.
Журавель, И. А.
Журавель, І. О.
Zhuravel, I. O.
Gurieva, I. G.
Гур'єва, І. Г.
Гурьева, И. Г.
Ключевые слова: салат посівний;карбонові кислоти
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Гуцол, В. В. Дослідження якісного складу та кількісного вмісту карбонових кислот у сировині салату посівного сорту "Лолло Россо" / В. В. Гуцол, І. О. Журавель, І. Г. Гур'єва // Фітотерапія. Часопис. - 2017. - № 1. - С. 55-58.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15044
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Журавель-Гурьева-Фитотерапия2017-1.pdf11,64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.