Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлексєєва, Т. В.-
dc.contributor.authorБур’ян, Г. О.-
dc.contributor.authorПетрушова, Л. О.-
dc.contributor.authorДанилова, І. А.-
dc.contributor.authorAlexeeva, T. V.-
dc.contributor.authorDanylova, I. A.-
dc.contributor.authorBurian, G. O.-
dc.contributor.authorPetrushova, L. O.-
dc.date.accessioned2018-04-16T09:55:24Z-
dc.date.available2018-04-16T09:55:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationРозробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження / Т. В. Алексєєва, Г. О. Бур’ян, Л. О. Петрушова, І. А. Данилова // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 17-18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleРозробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези Лактоза_14.11.17.pdf223,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.