Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078
Title: Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження
Authors: Алексєєва, Т. В.
Бур’ян, Г. О.
Петрушова, Л. О.
Данилова, І. А.
Alexeeva, T. V.
Danylova, I. A.
Burian, G. O.
Petrushova, L. O.
Issue Date: 2017
Bibliographic description (Ukraine): Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження / Т. В. Алексєєва, Г. О. Бур’ян, Л. О. Петрушова, І. А. Данилова // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 17-18.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Лактоза_14.11.17.pdf223,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.