Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078
Title: | Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження |
Authors: | Алексєєва, Т. В. Бур’ян, Г. О. Петрушова, Л. О. Данилова, І. А. Alexeeva, T. V. Danylova, I. A. Burian, G. O. Petrushova, L. O. |
Issue Date: | 2017 |
Bibliographic description (Ukraine): | Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження / Т. В. Алексєєва, Г. О. Бур’ян, Л. О. Петрушова, І. А. Данилова // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 17-18. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези Лактоза_14.11.17.pdf | 223,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.