Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078
Назва: Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження
Автори: Алексєєва, Т. В.
Бур’ян, Г. О.
Петрушова, Л. О.
Данилова, І. А.
Alexeeva, T. V.
Danylova, I. A.
Burian, G. O.
Petrushova, L. O.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження / Т. В. Алексєєва, Г. О. Бур’ян, Л. О. Петрушова, І. А. Данилова // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 17-18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Лактоза_14.11.17.pdf223,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.