Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16386
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБреусова, С. В.-
dc.contributor.authorBreusova, S. V.-
dc.contributor.authorВорчакова, К. В.-
dc.contributor.authorVorchakova, K. V.-
dc.date.accessioned2018-10-11T13:34:48Z-
dc.date.available2018-10-11T13:34:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБреусова, С. В. Дослідження споживчих властивостей речовин та лікарських препаратів, які підвищують імунітет / С. В. Бреусова, К. В. Ворчакова // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 44-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16386-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectімунітетuk_UA
dc.subjectиммунитетuk_UA
dc.subjectimmunityuk_UA
dc.subjectлікарські препаратиuk_UA
dc.subjectлекарственные препаратыuk_UA
dc.subjectmedicinesuk_UA
dc.titleДослідження споживчих властивостей речовин та лікарських препаратів, які підвищують імунітетuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри соціальної фармації
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44-45.pdf566,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.