Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16488
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Romanova, S. V. | - |
dc.contributor.author | Мінаєва, А. О. | - |
dc.contributor.author | Минаева, А. А. | - |
dc.contributor.author | Minaieva, A. O. | - |
dc.contributor.author | Демешко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Demeshko, O. V. | - |
dc.contributor.author | Дученко, М. А. | - |
dc.contributor.author | Duchenko, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-30T12:48:34Z | - |
dc.date.available | 2018-10-30T12:48:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Аналгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, О. В. Демешко, М. А. Дученко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 169-170. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16488 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сочевиця харчова | uk_UA |
dc.subject | чечевица пищевая | uk_UA |
dc.subject | lentil food | uk_UA |
dc.subject | екстракти | uk_UA |
dc.subject | экстракты | uk_UA |
dc.subject | extracts | uk_UA |
dc.subject | аналгетична активність | uk_UA |
dc.subject | анальгетическая активность | uk_UA |
dc.subject | analgesic activity | uk_UA |
dc.title | Аналгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
169-170.pdf | 567,6 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.