Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1695
Title: Вплив технології на якість антигістамінних супозиторіїв для дітей з лоратадину гідрохлоридом
Other Titles: Влияние технологии на качество антигистаминных суппозиториев для детей лоратадина гидрохлоридом
Authors: Білошицька, І. В.
Тихонов, О. І.
Казарінов, М. О.
Beloshitskaya, I. V.
Tikhonov, O. I.
Kazarinov, M. O.
Белошицкая, И. В.
Тихонов, А. И.
Казаринов, Н. А.
Keywords: супозиторії;педіатрія;антигістамінні препарати
Issue Date: 2010
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Білошицька, І. В. Вплив технології на якість антигістамінних супозиторіїв для дітей з лоратадину гідрохлоридом / І. В. Білошицька, О. І. Тихонов, М. О. Казарінов // Вісник фармації. - 2010. - № 1. - С. 16-18.
Abstract: Розроблено три види технології приготування антигістамінних супозиторіїв з лоратадину гідрохлоридом для дітей. Проведений аналіз зовнішнього вигляду одержаних супозиторіїв згідно з показниками ДФУ. Виходячи з одержаних даних, були вибрані найбільш раціональні основи — супоцир, вітепсол і твердий жир.
Three types of formulation for preparing antihistaminic suppositories with loratadine hydroсhloride for children have been developed. The analysis of appearance of the suppositories obtained has been carried out in accordance to the parameters of the State Pharmacopoeia of Ukraine. Proceeding from the data obtained the most optimal bases have been chosen, they are supocir, vitepsol and solid fat.
Разработано три вида технологии приготовления антигистаминных суппозиториев с лоратадина гидрохлоридом для детей. Проведен анализ внешнего вида полученных суппозиториев согласно показателям ГФУ. Исходя из полученных данных, были выбраны наиболее рациональные основы — супоцир, витепсол и твердый жир.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1695
ISSN: 1562-7241
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 2010-2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16-18.pdf86,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.