Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17240
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shust, I. A. | - |
dc.contributor.author | Шуст, И. А. | - |
dc.contributor.author | Шуст, І. А. | - |
dc.contributor.author | Tuleneva, M. C. | - |
dc.contributor.author | Dubinina, N. V. | - |
dc.contributor.author | Дубініна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Тюленева, М. С. | - |
dc.contributor.author | Дубинина, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-11T18:27:53Z | - |
dc.date.available | 2018-12-11T18:27:53Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Shust, I. A. Analysis of quantitative and qualitative composition of some probiotics as dependent on the production of the preparation / I. A. Shust, M. C. Tuleneva, N. V. Dubinina // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 18-20, 2018. - Kh., 2018. - P. 299. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17240 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.title | Analysis of quantitative and qualitative composition of some probiotics as dependent on the production of the preparation | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
299.pdf | 115,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.