Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17240
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShust, I. A.-
dc.contributor.authorШуст, И. А.-
dc.contributor.authorШуст, І. А.-
dc.contributor.authorTuleneva, M. C.-
dc.contributor.authorDubinina, N. V.-
dc.contributor.authorДубініна, Н. В.-
dc.contributor.authorТюленева, М. С.-
dc.contributor.authorДубинина, Н. В.-
dc.date.accessioned2018-12-11T18:27:53Z-
dc.date.available2018-12-11T18:27:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationShust, I. A. Analysis of quantitative and qualitative composition of some probiotics as dependent on the production of the preparation / I. A. Shust, M. C. Tuleneva, N. V. Dubinina // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 18-20, 2018. - Kh., 2018. - P. 299.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17240-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleAnalysis of quantitative and qualitative composition of some probiotics as dependent on the production of the preparationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
299.pdf115,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.