Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17240
Назва: Analysis of quantitative and qualitative composition of some probiotics as dependent on the production of the preparation
Автори: Shust, I. A.
Шуст, И. А.
Шуст, І. А.
Tuleneva, M. C.
Dubinina, N. V.
Дубініна, Н. В.
Тюленева, М. С.
Дубинина, Н. В.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Shust, I. A. Analysis of quantitative and qualitative composition of some probiotics as dependent on the production of the preparation / I. A. Shust, M. C. Tuleneva, N. V. Dubinina // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 18-20, 2018. - Kh., 2018. - P. 299.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17240
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
299.pdf115,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.