Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17614
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯременко, М.С.-
dc.contributor.authorYaremenko, M. S.-
dc.contributor.authorГонтова, Т. М.-
dc.contributor.authorГонтовая, Т. Н.-
dc.contributor.authorGontova, T. M.-
dc.contributor.authorКотова, Е. Е.-
dc.contributor.authorKotova, E. E.-
dc.contributor.authorКотова, Э. Э.-
dc.date.accessioned2019-01-21T10:51:19Z-
dc.date.available2019-01-21T10:51:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЯременко, М. С. Використання фармакопейних методик при вивченні флавоноїдів в сировині лепехи звичайної / М. С. Яременко, Т. М. Гонтова, Е. Е.Котова // Синтез і аналіз біологічно активних речовин і лікарських субстанцій : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 80-річчю з дня народження д-ра фармац. наук, професора О. М. Гайдукевича, м. Харків, 12-13 квіт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 313-314.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17614-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectлепеха звичайнаuk_UA
dc.subjectаир обычныйuk_UA
dc.subjectroasting is usualuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectрастительное сырьеuk_UA
dc.subjectфармакопейна методикаuk_UA
dc.subjectфармакопейная методикаuk_UA
dc.subjectpharmacopeia methoduk_UA
dc.subjectфлавоноїдиuk_UA
dc.subjectflavonoidsuk_UA
dc.subjectфлавоноидыuk_UA
dc.titleВикористання фармакопейних методик при вивченні флавоноїдів в сировині лепехи звичайноїuk_UA
dc.title.alternativeThe use of pharmacopoeial techniques in the study of flavonoids in raw raw materialsuk_UA
dc.title.alternativeИспользование фармакопейных методик при изучении флавоноидов в сырье аира обыкновенногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
313-314.pdf428,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.