Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрапчук, С. І.-
dc.contributor.authorСтрапчук, С. И.-
dc.contributor.authorStrapchuk, S. I.-
dc.contributor.authorКириченко, Т. В.-
dc.contributor.authorKyrychenko, T. V.-
dc.date.accessioned2019-01-31T08:40:41Z-
dc.date.available2019-01-31T08:40:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСтрапчук, С. І. Об’єктивна необхідність управління структурними зрушеннями продовольчої системи / С. І. Страпчук, Т. В. Кириченко // Професійний менеджмент в сучасних умовах розвитку ринку : матеріали доп. VIІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 1 листоп. 2018 р. – Х., 2018. – C. 257.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17752-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпродовольча системаuk_UA
dc.subjectпродовольственная системаuk_UA
dc.subjectfood systemuk_UA
dc.titleОб’єктивна необхідність управління структурними зрушеннями продовольчої системиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
257.pdf506,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.