Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18080
Название: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та атестації з дисципліни “Аптечна технологія ліків”
Авторы: Ярних, Т. Г.
Хохленкова, Н. В.
Азаренко, Ю. М.
Данькевич, О. С.
Орловецька, Н. Ф.
Yarnykh, T. G.
Ярных, Т. Г.
Khokhlenkova, N. V.
Азаренко, Ю. Н.
Azarenko, Yu. M.
Dankevych, O. S.
Орловецкая, Н. Ф.
Orlovetska, N. F.
Ключевые слова: ПМК;АТЛ;методичні рекомендації
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю та атестації з дисципліни “Аптечна технологія ліків”/ Т. Г. Ярних, Н. В. Хохленкова, Ю. М. Азаренко [та ін.]. – Х., 2017. – 42 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях наведено перелік теоретичних питань, рецептурних прописів та розрахункових задач, які необхідно засвоїти при вивченні курсу аптечної технології ліків. Наведено перелік лікарських речовин для вивчення їх фізико-хімічних властивостей з метою обґрунтування способу введення цих речовин до складу різних лікарських форм.Також наведено перелік практичних вмінь та навичок з аптечної технології ліків. З метою допомоги здобувачам вищої освіти при підготовці для всіх видів контролю у даних рекомендаціях наведено приклади білетів. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи здобувачів вищої освіти при підготовці до підсумкового модульного контролю та атестації випускників з аптечної технології ліків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18080
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Metodichka PMK F.pdf
  Restricted Access
778,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.