Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18251
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрусяк, Д. Я.-
dc.contributor.authorAndrusyak, D. Y.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.contributor.authorKalyuzhnaya, O. S.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorСтрельніков, Л. С.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.date.accessioned2019-03-05T10:03:24Z-
dc.date.available2019-03-05T10:03:24Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationАндрусяк, Д. Я. Користь продуктів бджільництва та їх вплив на людський організм / Д. Я. Андрусяк, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2018. - Вип. 5. - С. 29-33.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18251-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectапітерапіяuk_UA
dc.subjectапитерапияuk_UA
dc.subjectapiotherapyuk_UA
dc.titleКористь продуктів бджільництва та їх вплив на людський організмuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-33.pdf821,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.