Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18593
Назва: Дозвільний характер фармацевтичної діяльності в Україні
Автори: Толочко, В. М.
Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Великий, Д. Л.
Великий, Д. Л.
Velikiy, D. L.
Артюх, Т. О.
Артюх, Т. А.
Artiukh, Т. О.
Дата публікації: 2019
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Толочко, В. М. Дозвільний характер фармацевтичної діяльності в Україні : метод. рек. для підготовки та проведення практичних і семінарських занять, самостійної (дистанційної) роботи з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломн. освіти спеціалістів фармації / В. М. Толочко, Д. Л. Великий, Т. О. Артюх – Х. : НФаУ, 2019. – 30 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на удосконалення знань та практичних навичок слухачів системи післядипломної освіти, практичних спеціалістів фармації з питань дозвільного характеру здійснення фармацевтичної діяльності. Містять теоретичний матеріал, літературу для самостійної роботи, питання для самопідготовки до занять, тестові завдання для оцінки рівня знань і обговорення та еталони відповідей до них. Розроблено на кафедрі управління і економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання, фахівців практичної фармації та спеціалістів, що мають відношення до дозвільного регулювання фармацевтичної діяльності, викладачів та науковців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18593
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дозвільний характер фармацевтичної діяльності в Україні.pdf46,53 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.