Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18695
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБогуцька, О. Є.-
dc.contributor.authorВишневська, Л. І.-
dc.contributor.authorКоритнюк, Р. С.-
dc.contributor.authorДавтян, Л. Л.-
dc.contributor.authorБогуцкая, Е. Е.-
dc.contributor.authorВишневская, Л. И.-
dc.contributor.authorКоритнюк, Р.  С.-
dc.contributor.authorДавтян, Л.  Л.-
dc.contributor.authorBogutska, O. Ye.-
dc.contributor.authorVyshnevsk, L.  I.-
dc.contributor.authorKorytniuk, R. S.-
dc.contributor.authorDavtian, L. L.-
dc.date.accessioned2019-05-21T10:25:43Z-
dc.date.available2019-05-21T10:25:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationВплив їжі на фармакотерапевтичну активність лікарських засобів / О. Є. Богуцька, Л. І. Вишневська, Р. С. Коритнюк, Л. Л. Давтян // Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2018. - Вип. 32. - С. 70-80.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18695-
dc.descriptionСклад харчових продуктів є одним із вагомих чинників,  що впливають на процеси розпадання, всмоктування, розподілен-ня та виділення з організму ЛЗ. Особливо це стосується ЛП для пе-рорального вживання, які потрапляють у шлунково-кишковий тракт  (ШКТ),  оскільки  при  застосуванні  їжі  змінюється  його  секреторна  функція і моторика. Складові частини їжі (цукри, незамінні жирні кислоти, амінокис-лоти, білки, фітостерини, мінерали, вітаміни та ін.) вступають у взає-мозв’язок з лікарськими засобами і змінюють їх фармакотерапевтич-ну дію uk_UA
dc.description.abstractФармакокінетика і фармакодинаміка лікарських засо-бів (ЛЗ) трансформується під впливом складу їжі. Наслідки впли-ву харчових продуктів на терапевтичну дію лікарських препаратів  (ЛП) не завжди вивчені, передбачувані і можуть змінювати якість  фармакотерапії.uk_UA
dc.description.abstractФармакодинамика и фармакокинетика лекарствен-ных  средств  (ЛС)  трансформируется  под  воздействием  состава  пищи. Последствия влияния пищевых продуктов на терапевтическое  действие лекарственных препаратов (ЛП) не всегда изучены, пред-сказуемы и могут изменять качество фармакотерапии.uk_UA
dc.description.abstractPharmacodynamics and pharmacokinetics of medicinal  products are transformed under the influence of food composition. The  effects of food products on therapeutic effects of drugs are not always  studied, predictable and may change the quality of pharmacotherapy.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectбіодоступністьuk_UA
dc.subjectфармацевтична опікаuk_UA
dc.subjectприйом лікарських препаратівuk_UA
dc.subjectтерапевтична активністьuk_UA
dc.subjectфармакокінетикаuk_UA
dc.subjectпродукты питанияuk_UA
dc.subjectбиодоступностьuk_UA
dc.subjectфармацевтическая опекаuk_UA
dc.subjectприем лекарственных препаратовuk_UA
dc.subjectтерапевтическая активностьuk_UA
dc.subjectфармакокинетикаuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectbioavailabilityuk_UA
dc.subjectpharmaceutical careuk_UA
dc.subjectdrug  administrationuk_UA
dc.subjecttherapeutic activityuk_UA
dc.subjectpharmacokineticsuk_UA
dc.titleВплив їжі на фармакотерапевтичну активність лікарських засобівuk_UA
dc.title.alternativeВлияние пищи на фармакотерапевтическую активность лекарственных средствuk_UA
dc.title.alternativeFood influence on the pharmacotherapeutic activity of drugsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1._Стаття_,_НМАПО,_Богуц_ка_О.E..pdf182,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.