Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18714
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRomanova, S. V.-
dc.contributor.authorDuchenko, M. A.-
dc.contributor.authorVolochai, V. I.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorВолочай, В. И.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorВолочай, В. І.-
dc.date.accessioned2019-05-22T12:48:12Z-
dc.date.available2019-05-22T12:48:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationObtaining of polysaccharide complex of lentil and the study of its elemental composition / S. V. Romanova, M. A. Duchenko, V. I. Volochai // Sciences and Pharmacy Practice 2018 : book of abstracts 9th International Conference dedicated to the 100-th anniversary of independent Lithuania's pharmacy, Kaunas, November 9, 2018. – Kaunas, Lithuania, 2018. – P. 87.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18714-
dc.descriptionThe resulting water-soluble polysaccharide complex (WSPC) is an amorphous light brown powder. Quantitative content of it in lentil herb was 15.60 ± 0.32%. 15 elements were identified in WSPC, 5 of which were classified as macro- and 10 - as microelements.uk_UA
dc.description.abstractThe aim of the work was to study the elemental composition of the polysaccharide complex from lentil herb, which is a fodder crop and is widely cultivated all over the world.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectpolysaccharide complexuk_UA
dc.subjectlentiluk_UA
dc.subjectelemental compositionuk_UA
dc.titleObtaining of polysaccharide complex of lentil and the study of its elemental compositionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скриншот тезисы Романова.pdf429,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.