Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19316
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГутнік, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorГутник, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorHutnik, Yu. Yu.-
dc.contributor.authorКрасільнікова, О. А.-
dc.contributor.authorKrasilnikova, O. A.-
dc.contributor.authorКрасильникова, О. А.-
dc.date.accessioned2019-08-15T12:57:14Z-
dc.date.available2019-08-15T12:57:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГутнік, Ю. Ю. Вивчення впливу дієтарних факторів на вміст ліпідів та ліпопротеїнів у сироватці крові щурів / Ю. Ю. Гутнік, О. А. Красільнікова // Фізіологічні та біохімічні механізми розвитку і корекції патологічних станів : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, м. Харків, 5-6 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19316-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectсироватка кровіuk_UA
dc.subjectсыворотка кровиuk_UA
dc.subjectserumuk_UA
dc.subjectщуриuk_UA
dc.subjectкрысыuk_UA
dc.subjectratsuk_UA
dc.subjectдієтарні факториuk_UA
dc.subjectdietary factorsuk_UA
dc.subjectдиетарные факторыuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectлипидыuk_UA
dc.subjectlipidsuk_UA
dc.subjectліпопротеїниuk_UA
dc.subjectlipoproteinsuk_UA
dc.subjectлипопротеиныuk_UA
dc.titleВивчення впливу дієтарних факторів на вміст ліпідів та ліпопротеїнів у сироватці крові щурівuk_UA
dc.title.alternativeThe study of the influence of dietary factors on the content of lipids and lipoproteins in the serum of ratsuk_UA
dc.title.alternativeИзучение влияния диетарних факторов на содержание липидов и липопротеинов в сыворотке крови крысuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf73,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.