Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельченко, З. І. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, З. И. | - |
dc.contributor.author | Omelchenko, Z. I. | - |
dc.contributor.author | Кисличенко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Kyslychenko, V. S. | - |
dc.contributor.author | Бурлака, І. С. | - |
dc.contributor.author | Бурлака, И. С. | - |
dc.contributor.author | Burlaka, I. S. | - |
dc.contributor.author | Крутських, А. А. | - |
dc.contributor.author | Крутских, А. А. | - |
dc.contributor.author | Krutskykh, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-25T08:59:56Z | - |
dc.date.available | 2019-10-25T08:59:56Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот / З. І. Омельченко, В. С. Кисличенко, І. С. Бурлака, А. А. Крутських // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних і косметичних лікарських засобів : зб. наук. пр. - Харків : НФаУ, 2019. - Вип. 3. - С. 156-159. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гіркоти | uk_UA |
dc.subject | горечи | uk_UA |
dc.subject | bitterness | uk_UA |
dc.subject | овочева сировина | uk_UA |
dc.subject | овощное сырье | uk_UA |
dc.subject | vegetable raw materials | uk_UA |
dc.title | Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
156-159.pdf | 732,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.