Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127
Назва: Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот
Автори: Омельченко, З. І.
Омельченко, З. И.
Omelchenko, Z. I.
Кисличенко, В. С.
Kyslychenko, V. S.
Бурлака, І. С.
Бурлака, И. С.
Burlaka, I. S.
Крутських, А. А.
Крутских, А. А.
Krutskykh, А. А.
Теми: гіркоти;горечи;bitterness;овочева сировина;овощное сырье;vegetable raw materials
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот / З. І. Омельченко, В. С. Кисличенко, І. С. Бурлака, А. А. Крутських // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних і косметичних лікарських засобів : зб. наук. пр. - Харків : НФаУ, 2019. - Вип. 3. - С. 156-159.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156-159.pdf732,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.