Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127| Название: | Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот |
| Авторы: | Омельченко, З. І. Омельченко, З. И. Omelchenko, Z. I. Кисличенко, В. С. Kyslychenko, V. S. Бурлака, І. С. Бурлака, И. С. Burlaka, I. S. Крутських, А. А. Крутских, А. А. Krutskykh, А. А. |
| Ключевые слова: | гіркоти;горечи;bitterness;овочева сировина;овощное сырье;vegetable raw materials |
| Дата публикации: | 2019 |
| Библиографическое описание: | Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот / З. І. Омельченко, В. С. Кисличенко, І. С. Бурлака, А. А. Крутських // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних і косметичних лікарських засобів : зб. наук. пр. - Харків : НФаУ, 2019. - Вип. 3. - С. 156-159. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 156-159.pdf | 732,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.