Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127| Назва: | Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот |
| Автори: | Омельченко, З. І. Омельченко, З. И. Omelchenko, Z. I. Кисличенко, В. С. Kyslychenko, V. S. Бурлака, І. С. Бурлака, И. С. Burlaka, I. S. Крутських, А. А. Крутских, А. А. Krutskykh, А. А. |
| Теми: | гіркоти;горечи;bitterness;овочева сировина;овощное сырье;vegetable raw materials |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Пошук і аналіз овочевої сировини як джерел гіркот / З. І. Омельченко, В. С. Кисличенко, І. С. Бурлака, А. А. Крутських // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних і косметичних лікарських засобів : зб. наук. пр. - Харків : НФаУ, 2019. - Вип. 3. - С. 156-159. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20127 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 156-159.pdf | 732,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.