Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20220
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorМінаєва, А. О.-
dc.contributor.authorДемешко, О. В.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorМинаева, А. А.-
dc.contributor.authorДемешко, О. В.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorRomanova, S. V.-
dc.contributor.authorMinaieva, A. O.-
dc.contributor.authorDemeshko, O. V.-
dc.contributor.authorDuchenko, M. A.-
dc.date.accessioned2019-11-08T13:18:13Z-
dc.date.available2019-11-08T13:18:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАналгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, О. В. Демешко, М. А. Дученко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 14-15 листоп. 2017 р. – Харків, 2017. – С. 103.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20220-
dc.description.abstractОб’єкт досліджень - комплекс біологічно активних сполук – сухий екстракт з трави сочевиці харчової. Сухий екстракт з трави сочевиці харчової у дозі 200 мг/кг виявляє анальгетичну активність (61%) на рівні з препаратом порівняння анальгіном (58%). У дозі 50 мг/кг комплекс БАР виявляє активність 46%, в дозі 100 мг/кг – 43% і в дозі 150 мг/кг – 48%, тобто простежується залежність «доза-ефект».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсочевиця харчоваuk_UA
dc.subjectсухий екстрактuk_UA
dc.subjectфармакологічна діяuk_UA
dc.titleАнальгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчовоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
анальгет активность.jpg187,99 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.