Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20220
Назва: Анальгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової
Автори: Романова, С. В.
Мінаєва, А. О.
Демешко, О. В.
Дученко, М. А.
Романова, С. В.
Минаева, А. А.
Демешко, О. В.
Дученко, М. А.
Romanova, S. V.
Minaieva, A. O.
Demeshko, O. V.
Duchenko, M. A.
Теми: сочевиця харчова;сухий екстракт;фармакологічна дія
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Аналгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, О. В. Демешко, М. А. Дученко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 14-15 листоп. 2017 р. – Харків, 2017. – С. 103.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт досліджень - комплекс біологічно активних сполук – сухий екстракт з трави сочевиці харчової. Сухий екстракт з трави сочевиці харчової у дозі 200 мг/кг виявляє анальгетичну активність (61%) на рівні з препаратом порівняння анальгіном (58%). У дозі 50 мг/кг комплекс БАР виявляє активність 46%, в дозі 100 мг/кг – 43% і в дозі 150 мг/кг – 48%, тобто простежується залежність «доза-ефект».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20220
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
анальгет активность.jpg187,99 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.