Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20220
Название: Анальгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової
Авторы: Романова, С. В.
Мінаєва, А. О.
Демешко, О. В.
Дученко, М. А.
Романова, С. В.
Минаева, А. А.
Демешко, О. В.
Дученко, М. А.
Romanova, S. V.
Minaieva, A. O.
Demeshko, O. V.
Duchenko, M. A.
Ключевые слова: сочевиця харчова;сухий екстракт;фармакологічна дія
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Аналгетична активність сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, О. В. Демешко, М. А. Дученко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 14-15 листоп. 2017 р. – Харків, 2017. – С. 103.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт досліджень - комплекс біологічно активних сполук – сухий екстракт з трави сочевиці харчової. Сухий екстракт з трави сочевиці харчової у дозі 200 мг/кг виявляє анальгетичну активність (61%) на рівні з препаратом порівняння анальгіном (58%). У дозі 50 мг/кг комплекс БАР виявляє активність 46%, в дозі 100 мг/кг – 43% і в дозі 150 мг/кг – 48%, тобто простежується залежність «доза-ефект».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20220
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
анальгет активность.jpg187,99 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.