Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20236
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorМінаєва, А. О.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorМинаева, А. А.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorRomanova, S. V.-
dc.contributor.authorMinaieva, A. O.-
dc.contributor.authorDuchenko, M. A.-
dc.date.accessioned2019-11-11T08:29:07Z-
dc.date.available2019-11-11T08:29:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationРоманова, С. В. Сочевиця харчова – перспективна лікарська рослина / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, М. А. Дученко // Матеріали XIV з’їзду Українського ботанічного товариства, м. Київ, 25-26 квіт. 2017. – Київ, 2017. – С. 206.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20236-
dc.description.abstractСочевиця харчова (Lens culinaris Medikus) – однорічна трав'яниста рослина, низька. Сочевиця харчова здавна застосовується у народній медицин: рідкий відвар сочевиці при запорах, густий як ефективний засіб при різних шлунково-кишкових розладах. Водний настій із стулок бобів має протизапальну та протимікробну дію.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсочевиця харчоваuk_UA
dc.subjectморфологічний описuk_UA
dc.titleСочевиця харчова - перспективна лікарська рослинаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.