Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20236
Назва: Сочевиця харчова - перспективна лікарська рослина
Автори: Романова, С. В.
Мінаєва, А. О.
Дученко, М. А.
Романова, С. В.
Минаева, А. А.
Дученко, М. А.
Romanova, S. V.
Minaieva, A. O.
Duchenko, M. A.
Теми: сочевиця харчова;морфологічний опис
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Романова, С. В. Сочевиця харчова – перспективна лікарська рослина / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, М. А. Дученко // Матеріали XIV з’їзду Українського ботанічного товариства, м. Київ, 25-26 квіт. 2017. – Київ, 2017. – С. 206.
Короткий огляд (реферат): Сочевиця харчова (Lens culinaris Medikus) – однорічна трав'яниста рослина, низька. Сочевиця харчова здавна застосовується у народній медицин: рідкий відвар сочевиці при запорах, густий як ефективний засіб при різних шлунково-кишкових розладах. Водний настій із стулок бобів має протизапальну та протимікробну дію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20236
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.