Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20236
Название: Сочевиця харчова - перспективна лікарська рослина
Авторы: Романова, С. В.
Мінаєва, А. О.
Дученко, М. А.
Романова, С. В.
Минаева, А. А.
Дученко, М. А.
Romanova, S. V.
Minaieva, A. O.
Duchenko, M. A.
Ключевые слова: сочевиця харчова;морфологічний опис
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Романова, С. В. Сочевиця харчова – перспективна лікарська рослина / С. В. Романова, А. О. Мінаєва, М. А. Дученко // Матеріали XIV з’їзду Українського ботанічного товариства, м. Київ, 25-26 квіт. 2017. – Київ, 2017. – С. 206.
Краткий осмотр (реферат): Сочевиця харчова (Lens culinaris Medikus) – однорічна трав'яниста рослина, низька. Сочевиця харчова здавна застосовується у народній медицин: рідкий відвар сочевиці при запорах, густий як ефективний засіб при різних шлунково-кишкових розладах. Водний настій із стулок бобів має протизапальну та протимікробну дію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20236
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_6_квітень_2017_УБТ_Романова, Мінаєва, Дученко.jpg311,63 kBJPEGПросмотреть/Открыть
1.bmp834,31 kBBMPПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.