Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20651
Название: Робочий зошит з дисципліни «Ендокринологія з оцінкою лабораторних досліджень» для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 224 «Технології медичної діагностики та лікування» освітньої програми «Лабораторна діагностика»
Авторы: Єрьоменко, Р. Ф.
Еременко, Р. Ф.
Yeromenko, R. F.
Козар, В. В.
Козар, В. В.
Kozar, V. V.
Должикова, О. В.
Должикова, Е. В.
Dolzhykova, O. V.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Робочий зошит з дисципліни «Ендокринологія з оцінкою лабораторних досліджень» для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 224 «Технології медичної діагностики та лікування» освітньої програми «Лабораторна діагностика» : навч.-метод. посіб. / Р. Ф. Єрьоменко, В. В. Козар, О. В. Должикова. – Харків : Вид-во НФаУ, 2018. – 91 с.
Краткий осмотр (реферат): Робочий зошит з дисципліни «Ендокринологія з оцінкою лабораторних досліджень» для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 224 Технології медичної діагностики та лікування освітньої програми «Лабораторна діагностика».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20651
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри клiнiчної лабораторної дiагностики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Роб зошит для ПЗ Ендокр .pdf
  Restricted Access
508,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.