Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770
Title: | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом |
Authors: | Безрук, І. В. Безрук, И. В. Bezruk, I. V. Гаврилов, І. О. Гаврилов, И. О. Gavrilov, I. O. Матерієнко, А. С. Материенко, А. С. Materiienko, A. S. Грудько, В. О. Грудько, В. А. Grudko, V. A. |
Keywords: | харчові барвники;пищевые красители;food dyes;кармоїзин;дибазол |
Issue Date: | 2019 |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом / І. В. Безрук, І. О. Гаврилов, А. С. Матерієнко, В. О. Грудько // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 355-357. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
355-357.pdf | 256,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.