Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770
Название: | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом |
Авторы: | Безрук, І. В. Безрук, И. В. Bezruk, I. V. Гаврилов, І. О. Гаврилов, И. О. Gavrilov, I. O. Матерієнко, А. С. Материенко, А. С. Materiienko, A. S. Грудько, В. О. Грудько, В. А. Grudko, V. A. |
Ключевые слова: | харчові барвники;пищевые красители;food dyes;кармоїзин;дибазол |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом / І. В. Безрук, І. О. Гаврилов, А. С. Матерієнко, В. О. Грудько // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 355-357. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
355-357.pdf | 256,47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.