Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770
Назва: Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом
Автори: Безрук, І. В.
Безрук, И. В.
Bezruk, I. V.
Гаврилов, І. О.
Гаврилов, И. О.
Gavrilov, I. O.
Матерієнко, А. С.
Материенко, А. С.
Materiienko, A. S.
Грудько, В. О.
Грудько, В. А.
Grudko, V. A.
Теми: харчові барвники;пищевые красители;food dyes;кармоїзин;дибазол
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом / І. В. Безрук, І. О. Гаврилов, А. С. Матерієнко, В. О. Грудько // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 355-357.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
355-357.pdf256,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.