Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770| Назва: | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом |
| Автори: | Безрук, І. В. Безрук, И. В. Bezruk, I. V. Гаврилов, І. О. Гаврилов, И. О. Gavrilov, I. O. Матерієнко, А. С. Материенко, А. С. Materiienko, A. S. Грудько, В. О. Грудько, В. А. Grudko, V. A. |
| Теми: | харчові барвники;пищевые красители;food dyes;кармоїзин;дибазол |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом / І. В. Безрук, І. О. Гаврилов, А. С. Матерієнко, В. О. Грудько // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 355-357. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 355-357.pdf | 256,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.