Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБілько, Н. Л.-
dc.contributor.authorБилько, Н. Л.-
dc.contributor.authorBilko, N. L.-
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorKalyuzhnaya, O. S.-
dc.contributor.authorШкарлат, Г. Л.-
dc.contributor.authorShkarlat, G. L.-
dc.date.accessioned2019-12-17T13:40:20Z-
dc.date.available2019-12-17T13:40:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБілько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectзбагачений харчовий продуктuk_UA
dc.subjectобогащенный пищевой продуктuk_UA
dc.subjectenriched food productuk_UA
dc.titleУдосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
79-80.pdf211 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.