Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білько, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Билько, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Bilko, N. L. | - |
dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kalyuzhnaya, O. S. | - |
dc.contributor.author | Шкарлат, Г. Л. | - |
dc.contributor.author | Shkarlat, G. L. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-17T13:40:20Z | - |
dc.date.available | 2019-12-17T13:40:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Білько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | збагачений харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | обогащенный пищевой продукт | uk_UA |
dc.subject | enriched food product | uk_UA |
dc.title | Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
79-80.pdf | 211 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.