Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Title: Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів
Authors: Білько, Н. Л.
Билько, Н. Л.
Bilko, N. L.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Шкарлат, Г. Л.
Shkarlat, G. L.
Keywords: збагачений харчовий продукт;обогащенный пищевой продукт;enriched food product
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Білько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
79-80.pdf211 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.