Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Title: | Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів |
Authors: | Білько, Н. Л. Билько, Н. Л. Bilko, N. L. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Шкарлат, Г. Л. Shkarlat, G. L. |
Keywords: | збагачений харчовий продукт;обогащенный пищевой продукт;enriched food product |
Issue Date: | 2019 |
Bibliographic description (Ukraine): | Білько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.