Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Название: Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів
Авторы: Білько, Н. Л.
Билько, Н. Л.
Bilko, N. L.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Шкарлат, Г. Л.
Shkarlat, G. L.
Ключевые слова: збагачений харчовий продукт;обогащенный пищевой продукт;enriched food product
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Білько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
79-80.pdf211 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.