Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Название: | Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів |
Авторы: | Білько, Н. Л. Билько, Н. Л. Bilko, N. L. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Шкарлат, Г. Л. Shkarlat, G. L. |
Ключевые слова: | збагачений харчовий продукт;обогащенный пищевой продукт;enriched food product |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Білько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
79-80.pdf | 211 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.