Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21122
Название: Обгрунтування застосування трепонемних та нетрепонемних методів у діагностиці сифілісу
Авторы: Кутова, В. В.
Кутовая, В. В.
Kutova, V. V.
Дегтяр, Т. В.
Дегтяр, Т. В.
Degtyar, T. V.
Білоконь, О. М.
Белоконь, О. М.
Bilokon', O. M.
Козар, В. В.
Козарь, В. В.
Kozar, V. V.
Єрьоменко, Р. Ф.
Еременко, Р. Ф.
Eremenko, R. F.
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Обгрунтування застосування трепонемних та нетрепонемних методів у діагностиці сифілісу / В. В. Кутова, Т. В. Дегтяр, О. М. Білаконь, В. В. Козар, Р. Ф. Єрьоменко // Сучасні питання молекулярно-біохімічних досліджень та лабораторного скринінгу у клінічній та експериментальній медицині : зб. тез Всеукр. наук.-пркт. конф. з міжнар. участю, м. Запоріжжя, 11-12 квіт. 2019 р. - Запоріжжя, 2019. - С. 37-38.
Краткий осмотр (реферат): В Україні розповсюдження сифілісу все ще залишається достатньо високим. За даними офіційної статистики питома вага раннього і раннього латентного сифілісу знижується, тоді, як кількість пацієнтів із пізніми та неуточненими форма-ми сифілісу зростає. При цьому від 10% до 40% реальної кількості випадків залиша-ються нерозпізнаними та не підпадають під облік. Мета дослідження — проаналізу-вати ефективність та обґрунтувати застосування нетрепонемних та трепонемних методів для діагностики різних форм сифілісу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21122
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри клiнiчної лабораторної дiагностики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pdfjoiner.pdf4,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.