Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Тутук, В. В. | - |
| dc.contributor.author | Tutuk, V. V. | - |
| dc.contributor.author | Загайко, А. Л. | - |
| dc.contributor.author | Zagayko, A. L. | - |
| dc.contributor.author | Литкін, Д. В. | - |
| dc.contributor.author | Лыткин, Д. В. | - |
| dc.contributor.author | Lytkin, D. V. | - |
| dc.contributor.author | Брюханова, Т. О. | - |
| dc.contributor.author | Bryukhanova, T. O. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-01T21:08:28Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-01T21:08:28Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією / В. В. Тутук, А. Л. Загайко, Д. В. Литкін, Т. О. Брюханова // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 269-270. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | фенілкетонурія | uk_UA |
| dc.subject | фенилкетонурия | uk_UA |
| dc.subject | phenylketonuria | uk_UA |
| dc.subject | медичне харчування | uk_UA |
| dc.subject | медицинское питание | uk_UA |
| dc.subject | medical nutrition | uk_UA |
| dc.subject | низькобілкова дієта | uk_UA |
| dc.subject | низкобелковая диета | uk_UA |
| dc.subject | low-protein diet | uk_UA |
| dc.title | Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 269-270.pdf | 140,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.