Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТутук, В. В.-
dc.contributor.authorTutuk, V. V.-
dc.contributor.authorЗагайко, А. Л.-
dc.contributor.authorZagayko, A. L.-
dc.contributor.authorЛиткін, Д. В.-
dc.contributor.authorЛыткин, Д. В.-
dc.contributor.authorLytkin, D. V.-
dc.contributor.authorБрюханова, Т. О.-
dc.contributor.authorBryukhanova, T. O.-
dc.date.accessioned2020-04-01T21:08:28Z-
dc.date.available2020-04-01T21:08:28Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРозробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією / В. В. Тутук, А. Л. Загайко, Д. В. Литкін, Т. О. Брюханова // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 269-270.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфенілкетонуріяuk_UA
dc.subjectфенилкетонурияuk_UA
dc.subjectphenylketonuriauk_UA
dc.subjectмедичне харчуванняuk_UA
dc.subjectмедицинское питаниеuk_UA
dc.subjectmedical nutritionuk_UA
dc.subjectнизькобілкова дієтаuk_UA
dc.subjectнизкобелковая диетаuk_UA
dc.subjectlow-protein dietuk_UA
dc.titleРозробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурієюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
269-270.pdf140,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.