Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗезекало, В.-
dc.contributor.authorШабаєва, Ю. В.-
dc.contributor.authorЗезекало, В.-
dc.contributor.authorШабаева, Ю. В.-
dc.contributor.authorZezekalo, V.-
dc.contributor.authorShabaieva, Yu. V.-
dc.date.accessioned2020-04-06T21:01:00Z-
dc.date.available2020-04-06T21:01:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗезекало, В. Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових / В. Зезекало; кер. Ю. В. Шабаєва // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. – С. 29–31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectаскорбиновая кислотаuk_UA
dc.titleПорівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусовихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-29-31.pdf446,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.