Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зезекало, В. | - |
| dc.contributor.author | Шабаєва, Ю. В. | - |
| dc.contributor.author | Зезекало, В. | - |
| dc.contributor.author | Шабаева, Ю. В. | - |
| dc.contributor.author | Zezekalo, V. | - |
| dc.contributor.author | Shabaieva, Yu. V. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-06T21:01:00Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-06T21:01:00Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Зезекало, В. Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових / В. Зезекало; кер. Ю. В. Шабаєва // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. – С. 29–31. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
| dc.subject | аскорбиновая кислота | uk_UA |
| dc.title | Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-29-31.pdf | 446,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.