Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21933
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДаценко, Я. А.-
dc.contributor.authorДмитрієвський, Д. І.-
dc.contributor.authorШрам, Н. А.-
dc.contributor.authorDatsenko, Ya. A.-
dc.contributor.authorDmitrievskiy, D. I.-
dc.contributor.authorShram, N. A.-
dc.contributor.authorДмитриевский, Д. И.-
dc.date.accessioned2020-04-06T22:01:37Z-
dc.date.available2020-04-06T22:01:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДаценко, Я. А. Дослідження ефективності антимікробних консервантів у емульгелі на основі олійних екстрактів / Я. А. Даценко, Д. І. Дмитрієвський, Н. А. Шрам // Мікробіологія, вірусологія та імунологія в сучасній клінічній і лабораторній медицині : матеріали дистанційної наук.-практ. конф., м. Харків, 19 берез. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21933-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectантимікробні консервантиuk_UA
dc.subjectемульгельuk_UA
dc.subjectолійні екстрактиuk_UA
dc.subjectантимикробные консервантыuk_UA
dc.subjectэмульгельuk_UA
dc.subjectмасляные экстрактыuk_UA
dc.titleДослідження ефективності антимікробних консервантів у емульгелі на основі олійних екстрактівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
7951366d-4a33-4b61-83d6-8309432301c8 - 12.pdf266,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.