Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пікуз, М. К. | - |
dc.contributor.author | Сліпченко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Pikuz, M. K. | - |
dc.contributor.author | Слипченко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Slipchenko, H. D. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-28T19:55:55Z | - |
dc.date.available | 2020-04-28T19:55:55Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Пікуз, М. К. Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини / М. К. Пікуз, Г. Д. Сліпченко // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії : матеріали XX міжнар. наук.-прак. інтернет-конф., м. Переяслав-Хмельницький, 31 жовт. 2019 р. - Переяслав-Хмельницький, 2019. - С. 34-35. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375 | - |
dc.description.abstract | Антиоксиданти відіграють важливу роль в регуляції протікання вільно-радикальних перетворень в організмі, істотно впливаючи на його стан, тому дослідження антиоксидантів останнім часом набули широкого поширення. Найбільш перспективними для корекції антиоксидантного статусу людського організму є продукти рослинного походження, багаті на поліфеноли, вітамінами, каротиноїди і інші біологічно активні речовини завдяки їх широкому поширенню, доступності, цінним властивостям, щадному впливу на організм і порівняно низькій токсичності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сироп | uk_UA |
dc.subject | екстракт чорної смородини | uk_UA |
dc.title | Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри ЗТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сліпченко.pdf | ВИБІР СКЛАДУ СИРОПУ НА ОСНОВІ СУХОГО ЕКСТРАКТУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ | 670,43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.