Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПікуз, М. К.-
dc.contributor.authorСліпченко, Г. Д.-
dc.contributor.authorPikuz, M. K.-
dc.contributor.authorСлипченко, Г. Д.-
dc.contributor.authorSlipchenko, H. D.-
dc.date.accessioned2020-04-28T19:55:55Z-
dc.date.available2020-04-28T19:55:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПікуз, М. К. Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини / М. К. Пікуз, Г. Д. Сліпченко // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії : матеріали XX міжнар. наук.-прак. інтернет-конф., м. Переяслав-Хмельницький, 31 жовт. 2019 р. - Переяслав-Хмельницький, 2019. - С. 34-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375-
dc.description.abstractАнтиоксиданти відіграють важливу роль в регуляції протікання вільно-радикальних перетворень в організмі, істотно впливаючи на його стан, тому дослідження антиоксидантів останнім часом набули широкого поширення. Найбільш перспективними для корекції антиоксидантного статусу людського організму є продукти рослинного походження, багаті на поліфеноли, вітамінами, каротиноїди і інші біологічно активні речовини завдяки їх широкому поширенню, доступності, цінним властивостям, щадному впливу на організм і порівняно низькій токсичності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectекстракт чорної смородиниuk_UA
dc.titleВибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сліпченко.pdfВИБІР СКЛАДУ СИРОПУ НА ОСНОВІ СУХОГО ЕКСТРАКТУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ670,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.