Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22662
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вегера, П. Р. | - |
dc.contributor.author | Vehera, P. R. | - |
dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kaliuzhna, O. S. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-12T15:49:40Z | - |
dc.date.available | 2020-05-12T15:49:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Вегера, П. Р. Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировини / П. Р. Вегера, О. С. Калюжна // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних та косметичних лікарських засобів : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., м. Харків, 20 берез. 2020 р. – Xарків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 64-66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22662 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | пропіоновокислі бактерії | uk_UA |
dc.subject | пропионовокислые бактерии | uk_UA |
dc.subject | propionic acid bacteria | uk_UA |
dc.subject | молочнокислі мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | lactic acid microorganisms | uk_UA |
dc.subject | молочнокислые микроорганизмы | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ATL-20-03-20-Book-8.pdf | 317,36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.