Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДовгань, Д.-
dc.contributor.authorКорнієнко, А.-
dc.contributor.authorШатова, Б.-
dc.contributor.authorШевченко, І. Л.-
dc.contributor.authorДовгань, Д.-
dc.contributor.authorКорниенко, А.-
dc.contributor.authorШатова, Б.-
dc.contributor.authorШевченко, И. Л.-
dc.contributor.authorDovhan, D.-
dc.contributor.authorKorniienko, A.-
dc.contributor.authorShatova, B.-
dc.contributor.authorShevchenko, I. L.-
dc.date.accessioned2020-05-12T16:02:29Z-
dc.date.available2020-05-12T16:02:29Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДовгань, Д. Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива / Д. Довгань, А. Корнієнко, Б. Шатова; кер. – І. Л. Шевченко // Наука хімія в сучасному світі : матеріали ІІІ дистанц. Всеукр. наук.-практ. конф., 16 квіт. 2020 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2020. – С. 42 – 46.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectпоказатели качестваuk_UA
dc.subjectцукрове печивоuk_UA
dc.subjectсахарное печеньеuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка-матеріалів-конференції Наука хімія 2020-4.pdf474,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.