Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Довгань, Д. | - |
| dc.contributor.author | Корнієнко, А. | - |
| dc.contributor.author | Шатова, Б. | - |
| dc.contributor.author | Шевченко, І. Л. | - |
| dc.contributor.author | Довгань, Д. | - |
| dc.contributor.author | Корниенко, А. | - |
| dc.contributor.author | Шатова, Б. | - |
| dc.contributor.author | Шевченко, И. Л. | - |
| dc.contributor.author | Dovhan, D. | - |
| dc.contributor.author | Korniienko, A. | - |
| dc.contributor.author | Shatova, B. | - |
| dc.contributor.author | Shevchenko, I. L. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-05-12T16:02:29Z | - |
| dc.date.available | 2020-05-12T16:02:29Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Довгань, Д. Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива / Д. Довгань, А. Корнієнко, Б. Шатова; кер. – І. Л. Шевченко // Наука хімія в сучасному світі : матеріали ІІІ дистанц. Всеукр. наук.-практ. конф., 16 квіт. 2020 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2020. – С. 42 – 46. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | показники якості | uk_UA |
| dc.subject | показатели качества | uk_UA |
| dc.subject | цукрове печиво | uk_UA |
| dc.subject | сахарное печенье | uk_UA |
| dc.title | Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірка-матеріалів-конференції Наука хімія 2020-4.pdf | 474,68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.