Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680
Title: | Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива |
Authors: | Довгань, Д. Корнієнко, А. Шатова, Б. Шевченко, І. Л. Довгань, Д. Корниенко, А. Шатова, Б. Шевченко, И. Л. Dovhan, D. Korniienko, A. Shatova, B. Shevchenko, I. L. |
Keywords: | показники якості;показатели качества;цукрове печиво;сахарное печенье |
Issue Date: | 2020 |
Bibliographic description (Ukraine): | Довгань, Д. Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива / Д. Довгань, А. Корнієнко, Б. Шатова; кер. – І. Л. Шевченко // Наука хімія в сучасному світі : матеріали ІІІ дистанц. Всеукр. наук.-практ. конф., 16 квіт. 2020 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2020. – С. 42 – 46. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680 |
Appears in Collections: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірка-матеріалів-конференції Наука хімія 2020-4.pdf | 474,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.