Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680
Title: Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива
Authors: Довгань, Д.
Корнієнко, А.
Шатова, Б.
Шевченко, І. Л.
Довгань, Д.
Корниенко, А.
Шатова, Б.
Шевченко, И. Л.
Dovhan, D.
Korniienko, A.
Shatova, B.
Shevchenko, I. L.
Keywords: показники якості;показатели качества;цукрове печиво;сахарное печенье
Issue Date: 2020
Bibliographic description (Ukraine): Довгань, Д. Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива / Д. Довгань, А. Корнієнко, Б. Шатова; кер. – І. Л. Шевченко // Наука хімія в сучасному світі : матеріали ІІІ дистанц. Всеукр. наук.-практ. конф., 16 квіт. 2020 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2020. – С. 42 – 46.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680
Appears in Collections:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірка-матеріалів-конференції Наука хімія 2020-4.pdf474,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.